Opendag Has Hogeschool

17-03-2014 \\ Innofood nieuws

HAS Hogeschool, locatie Venlo houdt op 22 maart open dag

HAS Hogeschool, locatie Venlo houdt 22 maart 2014 weer een open dag. De nieuwe vestiging in Venlo draait sinds 1 september 2013 met de opleidingen Toegepaste Biologie en Bedrijfskunde en agribusiness. In september 2014 start de nieuwe opleiding FrehFood & Innovation.

De open dag is bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. De aanstaande studenten kunnen door presentaties en persoonlijke gesprekken kennismaken met de opleidingen van HAS Hogeschool op het gebied van business, food, dier en plant.

De nieuwe opleiding FreshFood & Innovation gaat in september 2014 op de locatie Venlo van start. Deze nieuwe opleiding past goed bij de ontwikkelingen die de agrofoodsector in de regio doormaakt met volop nieuwe kansen en mogelijkheden.

Innovatieve onderwijsomgeving
HAS Hogeschool kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van onderwijs en de focus op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor studenten. De medewerkers en studenten van de HAS werken samen in een ondernemende, eigentijdse en ongedwongen sfeer. De onderlinge betrokkenheid is groot, evenals de interactie met het werkveld. HAS Hogeschool biedt studenten een innovatieve onderwijsomgeving met de modernste onderwijsfaciliteiten en veel praktijkonderwijs. Op de open dag kunnen scholieren hier een glimp van opvangen.