Ons nieuws

Basisschoolleerlingen maken kennis maken met de wereld van de voedingsmiddelenindustrie

14-11-2017 \\ Innofood nieuws

De komende weken gaan schoolklassen met de lessen en bedrijfsbezoeken aan de slag. In vier blogs doet Sabien Bouwmeester via de site van TechYourFuture verslag van de belevenissen met de lessen, het bedrijfsbezoek en de Icecreamchallenge. Deze week blog 1: kennismaken met de voedingsmiddelenindustrie.   

Stel je voor dat je als leerkracht bij het nationale schoolontbijt niet alleen maar aanschuift, boterhammen smeert en deze met al je leerlingen op eet, maar ook eens kijkt waar jullie ontbijtje vandaan komt. In welke wereld kom je dan terecht? Lees verder

Hoe succesvol wordt de Twentsche Foodhal?

03-11-2017 \\ Uit onze regio

 

Foodfestivals en foodhallen schieten (nog steeds) als paddenstoelen uit de grond. Na kritiek op de foodhal in Rotterdam, rijst de vraag of deze fenomenen ook toekomstbestendig zijn. Dat valt of staat met het steeds blijven boeien van bestaande en nieuwe bezoekers. Hoe zal dat in Enschede gaan verlopen? Lees verder

Bijeenkomst Vakgroep HRM – Digitalisering in HRM

01-11-2017 \\ Innofood nieuws

De vakgroep HRM organiseert op dinsdag 28 november een interessante bijeenkomst over digitalisering in HRM.

Wij zijn te gast bij Grolsch aan de Brouwerslaan 1 in Enschede, waar wij o.a. een uitgebreide brouwerijtour en lunch krijgen.

Hans Junggeburt is arbeidsmarktsocioloog en geldt als een van de bekende arbeidsmarktanalisten binnen Nederland. Hij was werkzaam als strateeg binnen Randstad Holding en hoogleraar Nieuwe Arbeidsrelaties aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds langere tijd is hij eigenaar van zijn eigen consultancyorganisatie (JCS Consultancy) en adviseert hij naast grote corporates, wat hij zelf noemt ‘pareltjes’ van kleinere organisaties op hun weg naar verdere groei. Zijn belangstelling gaat uit naar de relatie tussen professionals en organisaties, naar ondernemerschap en de invloed van IT op bedrijfsvoering en arbeid. Hij is sinds 2017 als strateeg verbonden aan QSXL.

Programma

08.30 uur ontvangst gasten met koffie/thee

09.00 uur uitgebreide brouwerij Tour

11.00 uur spreker Hans Junggeburt

12.00 uur lunch

12.45 uur einde

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor leden van de Vakgroep HRM. Wilt u hiervan lid worden, neem contact op met ons op, contactgegevens zie onder.

Aanmelden

Wij zien u graag op dinsdag 28 november. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar bas@qsxl.com.
Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Bas Hudepohl van de vakgroep HRM op: 06-20727046

Namens de vakgroep HRM van Innofood,
Cor Brookhuis – Europastry
Ruben Braakhuis – AOC Oost
Bas Hudepohl – QSXL